Wie zijn we?

Luis Garcia Carrillo

Luis is geboren in Lima, Peru en is opgegroeid in een huishouden waar lekker eten altijd centraal stond. Met invloeden van zijn ouders (die beiden in hun privé leven en op professioneel vlak in de keuken staan) en van zijn grootmoeder.

Maar als je in Peru geweest bent dan weet je dat het een cultuur is die lekker eten ADEMT en LEEFT. Als autodidactische chef heeft Luis deze invloeden weten combineren met hedendaagse gerechten.

NIKKEI ANTWERP

Toen Luis was gestart met het maken van Sushi en andere NIKKEI gerechten voor een kleine groep vrienden en familie was het succes meteen zichtbaar.

Zo is het project geboren en is hij naar o.a. Lima, Tokyo en Madrid beginnen reizen om de keuken beter te leren kennen en opleidingen te volgen.

CATERING & HOME EXPERIENCES

Contacteer ons voor een offerte op maat voor al jullie speciale gelegenheden vanaf 10 personen. Alle gerechten uit ons delivery menu zijn mogelijk op grote schaal maar ook traditionele Peruaanse gerechten zijn steeds bespreekbaar! 

Peru is niet voor niets acht jaar op rij verkozen tot beste culinaire bestemming wereldwijd.

11 Van de 50 beste restaurants in Latijns-Amerika (met oa het volledig NIKKEI restaurant MAIDO op nummer 2 ) bevinden zich in Lima. Leer een nieuwe keuken kennen en laat je meenemen op een unieke culinaire reis.